Rysavky

Ženy s hrivou vo farbe ohňa: Toto je TOP 6 jojkárskych ryšaviek!

V spoločnosti ich nie je veľa, a preto sú výnimočné.

Kým v minulosti sa slečny a dámy s hrdzavými vlasmi snažili zakryť svoju prirodzenú farbu, dnes ju hrdo ukazujú na svetlo sveta. Dokonca sa im množstvo blondínok a brunetiek chce podobať, a tak siahnu po farbe na vlasy. V súvislosti s ryšavkami sa často hovorí, že mužom pripadajú viac sexi, sú zvodnejšie a príťažlivejšie ako ženy s inou farbou. Diváci poznajú z obrazoviek televízie JOJ množstvo známych žien s vlasmi vo farbe ohňa. My sme pre vás vybrali šesť z nich.

Vica Kerekes: Keď sa povie slovné spojenie „ryšavé vlasy“, určite si väčšina ľudí spomenie na túto herečku s maďarskými koreňmi. Okrem toho, že disponuje nevyčerpateľným sexepílom, je veľmi priateľská a milá. Niekoľkokrát o sebe prezradila, že nemá problém s nahotou, lebo je prirodzená. Jej šmrnc podtrhla policajná uniforma, ktorú si obliekla pri nakrúcaní seriálu Profesionáli.

Diana Mórová: Vyštudovaná herečka patrí medzi jojkárske stálice. Už šesť rokov účinkuje v dennom seriáli Panelák, v ktorom stvárňuje psychologičku Ivanu Schwarzovú. Zahrala si tiež v seriáli Keby bolo keby. „Didi“ však na JOJke ukázala, že nie je talentovaná len v herectve. Diváci si ju pamätajú aj zo súťaže Hviezdy na ľade či z tanečnej súťaže Showdance.

Helena Krajčiová: Veselá „hnedoočka“ hrá v seriáli Profesionáli bláznivú nadporučíčku Skarlet Balážikovú, bez ktorej by ste si tento sitcom nevedeli predstaviť. Večne usmievavá herečka má od februára na úsmev o dôvod viac. Narodila sa jej vytúžená dcérka Anika, a tak sa seriálová Skajka popri nakrúcaniu venuje hlavne mamičkovským povinnostiam.

Eva Sakálová: Hnedé oči, hrdzavé vlasy a rozkošné pehy. Tak by sa dala charakterizovať herečka, ktorá stvárňuje v seriáli Panelák premotivovanú Evu. Rolu si však „strihla“ aj v seriáli Dr. Dokonalý, kde hrala po boku sexi Tomáša Maštalíra.

Agi Gubíková: Hoci na Slovensku nepatrí Agi medzi veľmi známe herečky, u našich maďarských susedov sa radí medzi uznávanú hereckú špičku. Dokonca získala maďarskú obdobu americkej ceny Oscar. V JOJke si zahrala v prvom improvizovanom javiskovom sitcome Kukátko.

Kristína Guštafíková: Medzi tváre televízie JOJ patrí aj vyštudovaná pedagogička so šibalským pohľadom.  Milovníci seriálov ju poznajú Dedičstva a od 5. mája sa zaradila medzi moderátorov rannej relácie Dobré ráno. Hoci momentálne pôsobí v televíznom prostredí, nevylučuje, že by sa jedného dňa vrátila za katedru. 

Čítajte viac: 

Kto nemal ZRZKU... alebo TOP ryšavky

Čo o vás prezrádza farba vlasov? My to vieme!